Verslo sėkmės receptas

Verslo sėkmės receptas

Tereikia pradėti nuo žiupsnelio ir staiga jis tampa išskirtiniu sėkmingo verslo recepto ingredientu.

Šviežių salotų baro sumanytoja ir įkūrėja Inga Tribuišienė įsitikinusi, kad gero verslo sėkmės recepto sudėtinės dalys – ne tik racionalūs skaičiavimai. Įsiklausymas į kliento poreikius ir gebėjimas jam pateikti produktą, kurtą iš širdies, gali atverti kelius ir į užsienio šalių rinkas.

Sveika, šviežia, gausu ir greita – pagrindiniai FRESH POST principai. Salotos gaminamos iš šviežių aukštos kokybės ingredientų ir pradedamos ruošti tik gavus užsakymą. Bare naudojamas tik jonizuotas šarminis vanduo: čia įrengta ir jonizuoto šarminio vandens stotelė, kad visi norintys galėtų paskanauti sveiko vandens ar prisipilti į gertuvę. „Stengiamės dalintis sveikatos šaltiniu“, – paaiškina FRESH POST įkūrėja, kuriai kasdienė veikla neša ne tik finansinę, bet ir moralinę grąžą, emocinį pasitenkinimą žinant, kad savo produktais prisideda prie žmonių sveikatinimo.

 

Su šūkiu „Vitaminai darbui“ startavęs salotų baras dabar sulaukia ne tik pietaujančių biurų darbuotojų – sveiko maisto dėžutes išsineša žmonės vakarienei, ateina šeimos, net moksleiviai. Tokio rezultato baro įkūrėja sako nesitikėjusi ir priimanti kaip ženklą, jog su verslo idėja pataikė į dešimtuką. Ponia Inga didžiuojasi, kad visa tai, kas dabar telpa po FRESH POST ženklu , yra jos ir komandos, kuriai ji be galo dėkinga, kūrybos vaisius. Ji įsitikinusi, kad tai – tik sėkmingo kelio pradžia.

Daugiau apie pirmuosius žingsnius nuo jonizuoto šarminio vandens iki užgimusios minties apie unikalią ir išskirtinę salotų baro koncepciją skaitykite čia:

https://www.vz.lt/paslaugos/2019/05/03/7532/sviezias-pastas-is-lietuvos-keliauja-i-uzsienio-salis#ixzz65jTzuehL