Ypatingi mūsų dienos pietūs su BBQ šefo Vyliaus Blauzdavičiaus grilio patiekalais

Ypatingi mūsų dienos pietūs su BBQ šefo Vyliaus Blauzdavičiaus grilio patiekalais

Lapkričio 13d. pas mus įvyko kažkas iš fantastikos srities: Gynėjų gatvės praeiviai, svečiai ir netoliese esančių ofisų darbuotojai mėgavosi BBQ profesionalo, „Viking The Chef” ambasadoriaus, šefo Vyliaus Blauzdavičiaus grilyje ruoštais neapsakomo skonio šonkauliais, pagardintais keptomis bulvytėmis ir, žinoma, mūsų šviežiomis bei traškiomis salotomis. Kaip teigė valgiusieji, šiam skonio rezultatui atsispirti buvo tiesiog neįmanoma.  

Anot FRESH POST įkūrėjos Ingos Tribuišienės, idėja organizuoti tokį pašėlusį renginį miesto centre kilo norint sostinės gyventojams padėti atitrūkti nuo darbų gausos: „Pastebėjome, kad daugelis vilniečių nuolatos skuba, per darbus nespėja pavalgyti, pasimėgauti dienos pietumis ir maisto skoniu. Pasikalbėjome su šefu V. Blauzdavičiumi ir nusprendėme pakelti miestiečiams nuotaiką iškepdami jiems gardžių patiekalų pačioje miesto širdyje dienos pietų metu“.

Džiaugiamės, kad paragauti grilio patiekalų susirinko toks gausus būrys norinčių. Tai įrodo, kad į dienos pietus galima pažvelgti originaliau, didesnį dėmesį skiriant maisto kokybei. Kiek nedaug tereikėjo, kad pietų metas virstų nedidele švente. Ačiū šefui VyliuiNorisi tikėti, kad tai pirmas, bet tikrai ne paskutinis kartas!

Daugiau apie įvykusį renginį:

https://www.moteris.lt/lt/virtuve/g-59910-gerumo-dienos-proga-fresh-post-salotu-baras-ir-bbq-sefas-v-blauzdavicius-kviete-ypatingiems-pietums